Essence Vánoční krémy na ruce

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaqOeRqMOL90ceXeP9iFj7_bT0wGabgxPt1HmuEpZz5osmZEJkolj-zMbBxk8CMZxyEdH4cUJBw7kbmWTTEjm4grM4xpR-UFJ7FigxNGxLAmCuMOZXkHu8yPQc7_5pPBKSS1H_GQeI2aY/s640/4.jpg

Essence nám na Vánoce připravilo opravdovou lahůdku a to v podobě tří krémů na ruce. Všechny krémy obsahují kokosový olej a bambucké máslo. Tyto dva olejíčky mají ruce hydratovat až na 24h, pečovat a chránit pokožku před mrazem.


Horká čokoláda a karamel 
Tento krém je pro všechny milovnice čokolády a sladkého karamelu.
.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaRDBUzSljwvIJ-pQwe_b7Y3qL6VWkrtBBSP0QmDKWSPJDNaKCwa51txYLzmS0p_o6dKGhVGVDkmntJB6oLov7f3n2RyKOkS-MfT6wm1q-zSbZZBAj8-RLnGT2qmTxv3SgqfcI1s_oVI0/s1600/1.jpg 


Perník a čaj Chai
 Jeho vůně po právě upečených perníčkách ti navodí opravdovou vánoční atmosféru.
Malé info o čaji Chai:  tento čaj v sobě nese indickou tradici a je směsicí černého čaje, mléka, cukru a přírodního koření (skořice, zázvor a hřebíček)


Jablko - skořicový punč
Neobsahuje alkohol! Takže buď v klidu a namaž se. Policejní kontrola ti za použití tohoto krému pokutu nedá. Krém voní po ovocném punči a pečeném jablku se špetkou skořice.

U nás v Rossmannovi se prodávají bohužel jen dvě vůně. Samozřejmě jsem neodolala a koupila si obě dvě. A to Perníčka a Čokoládu. Oba krémy nádherně voní. Ruce jsou jemné, příjemné. Jediné, co mi vadí je, že mám pocit mírného povlaku.
Cena: 34,90 Kč




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář.