Essence Vampire's Love výprodej

V našem Rossmannovi mají výprodej kosmetiky Essence - Vampire's love. Kus byl za 9,90. Měli na výběr tekutou/gelovou tvářenku, stříbrný lak na nehty, černý lak se zlatými třpytkami a modrý lak. Dále měli pudr na objem a délku řas a lipstain. Já jsem si vybrala lipstain, odstín 01 (jiný ani neměli) a pudr na řasy. Laky se mi moc nelíbily a tvářenka prý jde těžko odmalovat a nevím, jestli bych ji uměla nanášet. Mám raději pudrovou.

Lipstain - 01 Bloody Mary
Je na vodové bázi, která se rty po chvíli zmatní fuchsiovou barvou. Rty dokonce hydratuje, což je příjemná změna. Voní po čerstvě natrhanýc borůvkách. Na rtech vydrží dlouho. Neobtiskává se. Aplikátor je jako od lesku.
Ovšem já lipstain raději nanáším štětečkem na rtěnku, který jsem měla ve výbavě u štětců od 'MAC'. Přesně tuhle barvu jsem chtěla. Alespoň zkusit. Musím uznat, že se mi na mně líbí. Možná, že jednou s ní vylezu i mezi lidi.




Essence Vampire's Love Volumizing lash powder - Pudr na řasy

Po téhle krabičce jsem šáhla hned a už ji nedala z ruky. Nejdřív jsem se bála, že mi malé částečky budou na řasách vadit, ale opak je pravdou. K pudříku byl přidán i kartáček na nanášení. Zkoušela jsem nejdříve nanést pudr a pak řasenku.
Druhé očko jsem udělala dle návodu - nanést řasenku, nanést pudr a zase řasenku. Výsledek? Je jedno, jak jsem pudr nanesla. Výsledek byl stejný. Řasy jsem měla až k obočí a i objem byl znát.
 Rozhodně nákupu nelituju. Jestli uvidíte tento pudr, určitě si ho kupte. Jediné, co mi na něm vadí je, že padá z řas. Takže mám po obličeji malé bílé částečky. Ale jdou snadno oprášit štětcem, takže to není žádná velká pohroma.



P.S.: Omlouvám se za kvalitu fotek, ale můj foťák pomalu ale jistě dosluhuje.

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář.