EOS Lip Balm

EOS Lip Balm patří do MUST-HAVE. Tedy, dle mého názoru. Dříve jsem nechápala, proč jsou tyto balzámy tak oblíbené. Nyní to chápu. Jsem (hrdou) majitelkou dvou vůní/příchutí. Myslela jsem si, že jde o 'normální' balzám na rty. Kamarádka měla červené, ale ztratila ho. No a znáte to, čtvrtek večer, z nudy projíždíte ebay a hele, EOS za přijatelnou cenu a ještě k tomu rovnou čtyři kousky! Já dva a ty dva? Domluveno! Koupeno, teď jen čekat, než balíček příjde. Čekaly jsme dva týdny, protože paní prodávající si nevšimla, že jsem zaplatila ihned, jakmile jsem potvrdila Buy Now!

Co vlastně tato zkratka znamená? EOS - Evolution Of Smooth.

Víme, že v posledních pár letech 'frčí' vše, co je ECO, Organické apod. A taky víme, že je to zdravé, (drahé) a prospívá to nejen našemu tělu, ale i matičce přírodě. Balzámy jsou 95% organic a 100% přírodní. 

Každý balzám obsahuje: Antioxidanty, Vitamín E, Bambucké máslo a Jojobový olej.

Na výběr máte z několika možností:

Blueberry Acai, Sweet Mint, Honeysuckle Honeydew, Lemon Drop spf, Medicated Tangerine, Strawberry Sorbet, Summer Fruit, Pomegranate Raspberry
A poslední novinky:
Coconut Milk
Vanilla Mint

Nastalo dilema, které si mám nechat? Všechny voněly krásně. Kamarádka ztratila červený (Summer Fruit), ten připadl mě. No a co ty další? Máta mi na rtech nevadí, ale nemám na ni náladu každý den. Dopadlo to tak, že jsem udělala čury - mury. Mám tedy: Summer Fruit a Honeysuckle Honeydew.

Od té doby jsem na nich závislá! Kam jdu, tam mažu. A už vím, proč jsou tak oblíbené. Můžete mazat, jak často a moc chcete, rty vám nevysuší! Jejich vůně z vás udělá 'čichače'. Obal je navržen tak, že se nerozbije. Barvy jsou kouzelné. Balení roztomilé. Jediná nevýhoda je, že  teď chci všechny!



Pokud vám balzám ve tvaru vajíčka nevyhovuje, k dispozici jsou i klasické tyčinky. U těch se ale budete muset smířit se třemi variantami. Ulehčí vám rozhodování nebo to bude o to těžší? Vlastníte vajíčko nebo po nějakém toužíte? 

Vanilla Bean, Pomegranate Raspberry, Sweet Mint




2 komentáře:

Děkuji za každý komentář.