Bydlím u Indů, tudíž mám na talířku jejich jídlo. Dává mému trávícímu ústrojí vážně zabrat. Když byl boss na dovolené v Kanadě, vařila jsem s babi. Tohle je vlastně její recept, ale mně tak zachutnal, že si ho budu vařit i sama.
Omlouvám se za kvalitu fotek, jsou foceny telefonem.
Ingredience:
brokolice
mrkev
baby kukuřice
hráškové lusky
cibule
soysa sauce
olej
Postup:
Zeleninu nakrájíme, kromě kukuřice a hráškových lusků. Do pánve nalijeme olej, až je olej zahřátý, nasypeme mrkev a kukuřici. Počkáme, až mrkev trochu změkne a přidáme zbytek zeleniny. Jakmile cibule začne hnědnout, přilijeme soysa sauce. Promícháme, opět přidáme soysa sauce. Já nalila přibližně čtvrt - půl lahvičky sojové omáčky. Pokud si nejste jistí, průběžně ochutnávejte. Nesolte! Na pánvi průběžně promíchávejte a vařte asi 20-30 minut. Zelenina je nejlepší s rýží.
Vypadá to moc lákavě, určitě to někdy vyzkouším :)
OdpovědětVymazatDěkuji, určitě zkus a pak dej vědět, jestli ti to chutnalo :)
OdpovědětVymazat