Laky na nehty - trendy zima 2011/2012

Je lakování nehtů vaše vášeň? Jste vášniví sběratelé laků na nehty? Máte od každého odstínů několik lahviček? Jestli jste třikrát odpověděli ano, určitě vás bude zajímat, jaké odstíny se nosí tuto zimu.Protože se v zimě vše třpytí, leskne a září, tak i naše ruce by měly mít nějakou tu ozdobičku. Ať už zlatý, stříbrný nebo třpytkový lak, který může být barevný nebo průhledný se třpytkami, který se dá nalakovat na jakkýkoliv lak, což je jeho plus. Manikůru si můžeme ozdobit i různými nálepkami, tiskátky nebo fimo plackami.

Ano, i laky na nehty podléhají módě, odstíny udává Chanel. Ten letos vsadil na zlatou, stříbrnou  a měnící - chameleonovou, jak jí já říkám. Laky Chanel seženete v Sephoře nebo v dobrých parfumeriích. Pohybují seod 500,-Kč a výše.


Další známá značka v oblasti dekorace nehtů je O.P.I. Tato značka je dobře k sehnání na internetu, ceny se liší podle jednotlivých prodejců/stránek. Tady je její zimní kolekce, která potěší milovnice teplých i studených tónů:


China glaze je další značkou, kterou si ženy rády nalakují na své nehty. Je rovněž k dostání na internetu. Kolekce se jmenuje: Let it snow. Tato kolekce se mi líbí asi nejvíce.


Essence je značka, kterou najdete v drogeriích Rossman a nyní i v DM. Každý měsíc má speciální kolekci, o kterých vás budu průběžně informovat. Letos nefrčí jen třpyt, ale i mat kovu. Proto Essence představuje lak, který vám z vašich nehtů udělá magnet na pohledy mužů, ale i závistivích žen, které budou mít stejně krásné nehty, jako vy. Cenově jsou výrobky essence velmi přijatelné, laky stojí asi od 59,-Kč.


A nakonec shrnutí barev. Studenou zimu nám prozzáří oranžová a in je i barva nude a hnědá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář.