Nivea vs L'oreal

Odliceni oci je mou pravidelnou vecerni (nekdy i ranni) rutinou. Nechci mit polamane rasy, vrasky okolo oci a vypadat jako myval. Proto jsem si jako prvni poridila odlicovac oci Nivea a kdyz mi dochazel, poridila jsem si L'oreal. Tak se kterym z nich jsem vice spokojena?

L'OREAL
Objem: 125 ml
Cena: 5 liber (ja ho koupila v akci za 2 libry), u nas 99 - 149 Kc
Odlicovac je vhodny i pro kontaktni cocky, mel by byt jemny, nezny k pokozce v okoli oci, s tim mohu souhlasit. Ale kdyz se mi odlicovac nechtene dostal do oci, palil a rezal. Nanaseni odlicovace na odlicovaci tamponek je snadne, pokud lahvicku otocite vzhuru nohama, pokud ji drzite v normalni poloze a naklonite, odlicovac tece vsude kolem. Pri odlicovani oci mam pocit, ze musim oci drhnout, abych se zbavila rasenky a ocnich linek, ktere jsem rano tak pracne malovala. Vune je prijemna, jemna a nevtirava. Po odliceni citim trosku mastny film. Odlicovac jsem zatim pouzila jen parkrat, takze uvidim, jestli se mnou jeste nejak pohne. Kdyby ano, tak tuto recenzi upravim.



Nivea Daily Essential Extra Gentle Eye Make up Remover 
Objem: 125 ml
Cena: 3 libry (1 libra v akci), 99 - 149 Kc
Do tohoto odlicovace jsem se zamilovala. Voni krasne, detsky, jemne. Je vice parfemovany, nez L'OREAL, coz muze nekomu vyhovovat. Vodicka se aplikuje stejne, jako predchozi odlicovac. Nivea me nepalila v ocich, kdyz se do nich nahodou dostala. Rovnez byl setrnejsi i k ocnimu okoli. Oci jsem drhla o neco min. Mastny film jsem mela i po pouziti tohoto odlicovace. 


Ja jsem spokojenejsi s Niveou, kdyz jsem si cetla recenze na L'Oreal, byla jsem prekvapena, ze jsem jedna z mala, ktere nevyhovoval. Kazdopadne, pokud bude znovu v akci, do meho kosiku nepujde.

3 komentáře:

  1. Vyzkoušela jsem ten od Loreal a moc jsem spokojená nebyla, mám nejraději odličovač od Bourjois :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsm rada, ze nejsem sama :) Dnesni odlicovani me jen utvrdilo v mem nazoru. Od Bourjois jsem zadny nemela, jaky jsi mela ty? :)

      Vymazat
  2. Ahoj, dekuji, rada se zucastnim :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář.