Trendy jaro/léto 2012

Venku jsou stále minusové teploty, doma se zahříváme čajem, venku teplou bundou. S každým slunečním paprskem, který pronikne a rozzáří svět za okny mého pokoje se čím dál tím víc těším na jaro. Těším se, že všude budou barvičky, růst kytičky a já si nasadím sluneční brýličky.

V obchodech se začínají objevovat jarní kolekce a tak i já vám přináším menší inspiraci, co se bude nosit na jaře a v létě.

Podprsenkové a krátké topy nad pupík

Tohle si nemůže dovolit každá z nás. Jen ty vyvolené, které mají pěkné bříško. Ale proč neukázat i pár kilo navíc, když se ve svém těle cítíte dobře?


A jestli se vám nějaké tričko nad pupík zalíbí, proč si pod něj nedat tílko? Nebo v létě k moři, na koupák na plavky... Možností je spousta.



Květované potisky

Tenhle styl se mi moc líbí. Připadne mi ženský, romantický. A důkaz, že květy nemusí být jen na tričkách nebo šatech...





Černo bílá kombinace

Je nesmrtelná. Byla, je a bude vždy IN. Jsem si jistá, že každá z nás nemá náladu na to, aby přemýšlela, co se k sobě hodí, co ladí... Takže na to hodíme bobka. S černou a bílou nemůžeme šlápnout vedle. A že je tato kombinace nudná?




Celá v bílém

Bílá symbolizuje nevinnost, panenství, stud. I když takové nejste, můžeš si na takovou ženu zahrát. Pro nadcházející sezony neplatí, že bílá je jen pro nevěsty.
 



Krajka

Krajkové spodní prádlo by měla mít v šuplíčku se spodním prádlem každá z nás. Já krajky miluji, nebudu se tím tajit. Ale proč krajku, která působí nevině, něžně schovávat? Ukažte ji!





Wide shorts/Široké šortky

Opět se nosily loni, tak proč jim životnost neprodloužit o další rok?



Zaoblená ramena

Ne a ne a ne! Tenhle trend bude slušet ramínkům na šaty. Zaoblená ramena z normálních žen - krev a mlíko udělají nabušenou kulturistku.
 

Jedno rameno ven

Působí rafinovaně a sexy. Ať už do města na nákupy, posezení v kavárně nebo večerní party. Mužům bude vrtat hlavou, jestli vám top spadne, jakmile sundá ten kousíček látky, který drží top a co je pod topem?

Asymetrický lem

Představte si, jak jdete po městě s dlouhou sukní, která je vepředu krátká, vane mírný větřík a sukně za vámi vlaje...




Samozřejmě, že je víc 'nových' trendů, které se budou nosit na jaře a v létě. Ovšem, pokud se ho ještě někdy dočkáme. Pokud ne, budeme slintat u fotek 'celebrit' (nemám ráda slovo celebrity ani hvězdy, jsou to lidé, jako my, jen mají peníze a slávu a ne každý jí získal slušně...). Spíše se obávám, že budou opět neúnosná horka, kdy se budeme potit jako prasátka a deodoranty a antiperspiranty půjdou na dračku. Chudera příroda, co jsme jí to provedli?!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář.