Den 22

Den 22 - Tvá nejoblíbenější barva

Mou nejoblíbenější barvu možná tušíte. Mám ji v názvu blogu. Ano, je to fialová.

Klikni

Fialová barva
je spojována především s intuicí. Její vliv se projevuje v oblasti horní poloviny těla, ale je to barva, jejíž účinnost je podmíněna celkovým stavem člověka. Proto může být fialová barva lépe přijímána v kombinaci s barvou jinou. Fialová barva je všeobecně prezentována jako barva duchovní. Nicméně realita je poněkud složitější, protože v případě, že je fialová barva laděná více do červeného odstínu, napomáhá k nárůstu tzv. duchovní agresivity.

Jasné, čisté odstíny fialové vyjadřují pokoru a skromnost, tmavší odstíny fialové s projekcí magenty poukazují na pokročilý duchovní vývoj. Na negativní poukazuje např. nejasná sepraná fialová, která poukazuje na únik z reality, tudíž této osobě chybí spojení se zemí a i vůle se vypořádat s materiálními věcmi a s realitou tohoto pozemského života. Fialová v odstínu s šedou či hnědou ve specifických oblastech v auře, vypovídá o depresivním stavu, melancholii a letargii, nebo např. v šedoanilínovém zabarvení poukazuje na pocit viny a špatné svědomí.


Jak fialová barva působí na tělo
Fialovou barvou je možné ošetřovat deprese, migrénu, vypadávání vlasů. Působí proti lupům. Kromě toho působí tato barva dobře na slezinu a povzbuzuje lymfu. Má také uklidňující účinek na srdce a s její pomocí se mohou vyrovnávat úzkostlivé stavy a harmonizovat stavy velké podrážděnosti.




Fialové boty + mašle <3




Zdroj: internet

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář.