Oriflame - Very Me Peach Me Perfect Skin Glow

Broskvový projasňující krém


Oficiální text: Zvýrazni přirozenou krásu své pleti! Tónovaný hydratační gel s lehoučkým složením projasní a sjednotí barevný tón. Použij jej samostatně nebo pod podkladový krém.
Obsah: 30 ml, cena okolo 149,-Kč. Záleží, jestli ho chytnete v akci, to bývá někdy i za 89,- Kč.

K dispozici jsou dva odstíny - Ligh a Dark. Já mám odstín Light. Nečekejte od tohoto krému žádné zázraky! Doporučila bych ho spíše na bezproblémovou pleť. Pokud se vám sem tam udělá pupínek a vy si ho budete chtít zamaskovat, bohužel. Nezakryje vůbec, ale vůbec nic. Doporučila bych ho na léto, protože pokud se potíte v obličeji, tak tedy aspoň mně steče a není to poznat. Jeho velké plusje, že je lehký, tudíž pleť nezatíží. Na tváři jde dobře rozetírat. Ale musíte opravdu dobře rozetřít, jinak dělá mapky. Pokud ho ještě přepudrujete, je to skvělý výsledný efekt. Má pěkný, jednoduchý a moderní design. Ale bohužel teče. Už, když mi přišel tak ve víčku byl krém vyteklý. A tohle se stává po každém použití. Moc velký otvor a řídká konzistence. Nevím, kde přišli na nápad nazývat ho gelem. Mně jako gel moc nepřipadne. Má klasickou konzistenci, jako všešchny podkladové krémy od Oriflamu. Je prostě řídkej, to mi na něm vadí nejvíc. Voní trochu po broskvích. Jsem s ním spokojená, ale další si už neobjednám. Jednou stačilo. Pokud máte pleť bez problémů, tak vám ho doporučuji. Ale abych na něj nebyla zlá, musím mu dát za dobré, že nevysušuje. Po některých podkladových krémech z Oriflamu se mi na bradě, čele a tvářích dělají mapky nebo suchá místa, což vůbec není pěkné. Tento to nedělá, aspoň, že tak.






1 komentář:

  1. Není to BB krém, jak by se mohlo zdát, ale pouze projasňující krém vhodný třeba na léto. Krásně voní. Osobně ho nemám, ale ten výsledek na poslední fotografii se mi moc líbí. Na problematickou pleť stejně potřebujete kvalitní podkladový krém s korektorem a další péči. Myslím si, že co do projasňujícího efektu tento krémík od Oriflame splňuje své poslání. Na léto bych ho klidně brala, konzistence vypadá lehce. Já osobně bych pod něj použila svůj klasický krém který používám.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář.