Hart of Dixie



Seriál Hart of Dixie pojednává o životě bývalé New Yorčanky Zoe Hart, která dokončila vysokoškolské studium medicíny. Život jí jde přesně podle plánu, až na den, kdy jí vyhodí z práce a rozejde se s ní přítel. Zoufalá Zoe zatelefenouje staříkovy, který ji v den získání diplomu pogratuloval a nabídl praxi v městečku Blue bell v Alabamě, Zoe jeho nabídku odmítla. Každý rok jí stařík posílá pohled. Poslal ho i letos. Nešťastná Zoe se přestěhuje z báječné ho NY do Bluebell.
Po příjezdu do Bluebell Zoe zjistí, že stařík jménem Harley Wilkes zemřel a přenechal jí půl lékařské ordinace, o kterou se musí dělit s nepříjemným Brickem Breelandem. Zoe se tu setkává s legendou amerického fotbalu Lavonem Hayesem - starostou města, sousedem Wadem Kinsellem, právníkem Georgem Tuckerem a jeho snoubenkou Lemon Breeland, která nemá Zoe příliš v lásce.
Seriál Hart of Dixie není seriálem z lékařského prostředí, ale sleduje život Newyorčanky, která se snaží zapadnout do maloměsta. Můžete se těšit na milostné příběhy, komediální prvky a náhled, jak se žije v maloměstě, přesněji Bluebell.

V hlavních rolích: Rachel Bilson jako Dr. Zoe Hart, Jaime King jako Lemon Breeland, Wilson Bethel jako Wade Kinsella, Cress Williams jako Lavon Hayes, McKaley Miller jako Rose a Scott Porter jako George Tucker.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář.